-

kändisar

Publicerad 2009-04-27 19:43:32 i ♥ Kändisar

Veckans 5 bäst klädda kändisar!

20:11 den 26 april 2009
Veckans 5 bäst klädda kändisar!
4. Supermodellen Kate Moss silvriga klänning från Balmain är en riktig hit och hon kammar hem plats nummer fyra den här veckan. 3. Cat Deeleys playsuit är verkligen söt och är något vi skulle kunna dra på oss till sommaren. 2. Vanessa Hudgens visar att rutigt är hett och vi älskar skorna och väskan! 1. Veckans Bäst Klädda blev ingen mindre än Miley Cyrus. Hennes klänning är sååå snygg och stylingen med armbanden och de mörka naglarna gör outfiten komplett!
Under den gångna veckan har några kändisar verkligen visat upp det där lilla extra och bland våra favoriter finns Vanessa Hudgens, Kate Moss och Miley Cyrus..... men vem lyckades egentligen bäst? Och vad tycker du om våra val?
___________________________________________________________________________________

Miley Cyrus får det från pappa!

12:07 den 26 april 2009
 Miley Cyrus får det från pappa!
 Miley får det från sin pappa! 
Nämen, nu vet vi var Miley Cyrus har fått peace-tecknet ifrån! Hannah Montana-stjärnan sågs lämna SoHo Hotel i New York med sin pappa häromdagen och den här gången var det inte Miley som flashade peace-tecknet utan pappa Billy Ray Cyrus! För övrigt så var Miley riktigt snygg i sina slita jeans och broderade jacka!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Om

Vad ska man säga....?? finns så mycket ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela